Bjelovarski Lions Club – Nasta Rojc kojeg su nedavno osnovale entuzijastične žene različitih profesija krenuo je danas u veliku humanitarnu akciju, naravno sa svim građanima Bjelovara i Bjelovarsko – bilogorske županije. Naime, ‘Lavice’ pokreću akciju prikupljanja sredstava za odjel bjelovarske bolnice koji prihvaća oboljele od koronavirusa.

– Svjesne smo činjenice da su sada mnoge obitelji u nepovoljnom položaju zbog nesigurnih primanja, no zagovaramo stav da treba pomoći onima najugroženijima! Ovih su to dana ljudi oboljeli od korona virusa. Pomozimo našoj bolnici u opremanju odjela za oboljele od KORONE, tj. COVIDA 19. Treba djelovati brzo i odlučno, koliko god možete. Zrno po zrno – pogača! Zajedno možemo učiniti veliko dobro za svoje sugrađane, za svoje najbliže. Dočekajmo Koronu spremni i opremljeni, pomozimo timu bjelovarskih medicinskih stručnjaka u bržem i boljem opremanju odjela za prihvat oboljelih od korona virusa.

Inicijativu pokreću članice Lions kluba Nasta Rojc Bjelovar, sudjelovati mogu SVI KOJI ŽELE, a korist će isto tako imati SVI GRAĐANI!
Donatorska akcija kreće ODMAH, a završava 15. 04. 2020. godine.
Djelujmo brzo, jer vremena nemamo – stoji u dopisu Lions Cluba Nasta Rojc (vec)

PODACI ZA UPLATU:
IBAN donatorskog žiro računa LC „Nasta Rojc“ Bjelovar: HR5624020061100950960
Model: 00
PNB: OIB uplatitelja
Opis plaćanja: KORONA