U najužem centru Bjelovara, na adresi Bogovićeva 4 nedavno je otvorena praonica „Laundry Service”, sušionica i glačaonica rublja u vlasništvu Silvane Vidović. Ona je odlučila postati „sam svoj gazda” nakon 12 godina rada u jednom bjelovarskom poduzeću. Otvorila je obrt te uz pomoć poticajnih mjera za samozapošljavanje nabavila perilice rublja, sušilice, parne postaje i veliki valjak za glačanje.

Izlaze u susret mušterijama

– Uvijek smo spremni izići u susret željama naših klijenata. Nađe usluge moguće je naručiti pojedinačno, dakle, možete samo donijeti robu na pranje ili samo na glačanje – govori novopečena obrtnica Vidović dodajući kako narudžbe odrađuje unutar istog dana. Roba koju donesete već par sati kasnije oprana je, osušena i izglačana, svježa i mirisna. Vidović kaže kako trenutno najveći interes vlada za pranjem deka, što je usluga koja nije toliko uobičajena u Bjelovaru.

Hit – pranje deka

Pranje male deke košta 40 kuna, a velike 60 kuna. U cijenu je uračunato i sušenje. Međutim, ako imate vlastiti prostor u kojemu možete osušiti deku, cijena pada na 25, odnosno 35 kuna. Pod malim dekama podrazumijevaju se oni za krevete za jednu osobu, dok kategoriji velikih pripadaju one za dvije osobe.

Usto, u „Laundry Service” možete prati i glačati hlače na crtu, kao i sakoe, bez potrebe za kemijskim čišćenjem jer, kako kaže vlasnica obrta, ima kvalitetna glačala koja se ostavljaju sjaj.

Dakako, moguće je prati i glačati sve odjevne predmete, ali i posteljinu, zavjese, ručnike i stolnjake. U obzir dolazi i usluga dostave, koja na području Bjelovara iznosi deset kuna po dostavi.

KONTAKT:

Laundry Service

Silvana Vidović

M. Bogovića 4

Bjelovar

091/6035-581

098/436-688

Radno vrijeme

ponedjeljak – petak 9-15

subota 9-12