U četvrtak su na poziv i pod pokroviteljstvom KK ‘Cedevita’ djeca i treneri škole košarke KK ‘Vedi’ bili gosti na 3.finalnoj utakmici PH Hrvatske u košarci između KK ‘Cedevita’ i KK ‘Cibona’.  Veliko je uzbuđenje i još veći interes vladao je među malim Vedićima koji su popunili cijeli bus koji im je poslao KK ‘Cedevita’. Mali Vedići su imali prilike gledati ono najbolje od košarke što nam hrvatska liga nudi. Uz podršku Vedića nije ni moglo završiti drugačije nego pobjedom Cedevite. Na utakmici su mališani mogli upoznati puno poznatih imena iz sjajne povijesti hrvatske košarke. Od Dina Rađe, preko Stojka i Joke Vrankovića, pa sve do NBA igrača Kišica Burkina.

Bio je s njima i NBA igrač Jusufa Nurkića koji je dres Cedevite zamjenio dresom Denver Nugetsa, a sezonu završio porazom u 1.rundi play offa NBA lige u dresu Portlanda.
Jusuf je bio i najviše na udaru malih Vedića kojima je ustupio svoje vrijeme za fotkanje. Poslije utakmice ugostio ih je Matej Mamić, proslavljeni hrvatski reprezentativac koji obnaša dužnost sportskog direktora u KK ‘Cedevita’ te je dogovoren posjet Cedevite našem gradu u svrhu promocije košarke i KK ‘Vedi’ te promocije ljetnog kampa KK ‘Cedevite’ u okviru kojeg će se ove godine na Malom Lošinju okušati dvadesetak djece iz KK ‘Vedi.’