KK Bjelovar 51 – KK Koprivnica 93

BJELOVAR: Bosanac 12, Laić 6, M. Jug 7, Vuković 6, Jurišić 7, Feješ, P. Lovrić 12, Dašek, TRENER: Damir Krpan

KOPRIVNICA: Šenvald 18, Benotić 9, Petričević 4, Gerić 4, Mikor 2, Igrić, Balaško 43, Kuzmić 3, Poznić, Stajko 10, Relja, TRENER: J. Balaško

Nakon što je u prvom kolu bio slobodan, juniorski sastav košarkaškog kluba Bjelovar u drugom je kolu na svom parketu ugostio vršnjake iz Koprivnice od kojih je poražen s 42 koša razlike. Međutim, ako se zna da je juniorski sastav košarkaškog kluba Bjelovar iz prošle sezone oslabljen za Porobića koji je otišao u Cibonu, za Serdarušića koji je otišao u Cedevitu, za Šobaka koji od ove jeseni igra u Zrinjevcu, za Malenicu koji se zaposlio i koji je odustao od košarke, ali i za Vrdoljaka koji se posvetio studiranju, onda je poraz juniora KK Bjelovara od Koprivnice sasvim razumljiv.

– Poraz je visok, no, ne plašimo se. Idemo ispočetka, slažemo novu momčad koja će za koju godinu ponovo biti snažna i kvalitetna. Već sad se nameću mladi igrači kao Lovrić, Bosanac, Vuković, Jug, koji su perspektivni košarkaši i koji će već ove sezone participirati i za seniorsku momčad – kazao je Damir Krpan, trener košarkaša Bjelovara koji je dodao.

– Koprivnica za razliku od nas ima stariju momčad koja već nekoliko godina igra zajedno i zato je taj poraz očekivan. Veći dio utakmice odigrali smo dobro, a do visokog poraza došlo je u četvrtoj četvrtini kad smo potpuno pali, što je Koprivnica znala iskoristiti – dodao je Krpan.