U prostorijama tvornice Katran održana je druga ‘sjednica’ KGB-a koja je organizirana kao najava BOK festa. Osnivač udruge Mario Petreković i doživotni predsjednik Goran Navojec bili su domaćini ove zabavne večeri koju su pohodili brojni Bjelovarčani i Zagrepčani, a među njima Vojo Šiljak, Vedran Mlikota, Bojan Navojec, Alan Katić, Ivo Raič i mnogi drugi.  Posebni gosti bili su gradonačelnici Bjelovara i Zagreba, Dario Hrebak i Milan Bandić. Naime, gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak je postao počasni predsjednik KGB-a te kao ‘novopečeni’ predsjednik pozvao je u tajno članstvo gradonačelnika Zagreba Milana Bandića koji je sa zadovoljstvom postao tajni agent Kluba grada Bjelovara.

-Na zidu s fotografijama poznatih Bjelovarčana vidim mnoga lica koja jako dobro poznajem. Maminjo, Ogi Vukojević, Vojo Šiljak i još mnogi drugi. Jako mi je drago što sam pozvan na druženje. Zagrepčani i Bjelovarčani su uvijek imali kvalitetan odnos i tako će biti i u buduće i s ponosom ću biti član to jest tajni agent KGB-a. – izjavio je Bandić.

Tulum je potrajao do ranih jutarnjih sati uz vrhunsku glazbu i opuštenu atmosferu. Inače, na ulazu u KGB dočekat će vas ”zid srama” na kojem se nalazi 50-ak fotografija najpoznatijih Bjelovarčana.  Podsjetimo, Klub Grada Bjelovara osnovao je Mario Petreković s ciljem okupljanja brojnih Bjelovarčana koji žive, rade i studiraju u Zagrebu te putnike namjernike iz Bjelovara koji se zateknu u glavnom gradu. U planu im je, kaže, barem jednom mjesečno organizirati druženje Bjelovarčana uz prigodni program. (V. Cindrić)