Odlične rezultate polučili su natjecatelji bjelovarskog Kickboxing kluba Kobra na posljednjem velikom turniru prije ljetne stanke. Prošli vikend na Prvenstvu Hrvatske održanom u Slunju u disciplinama full contact i light contact svih sedam boraca Kobre ostvarilo je poslan na postolje. Posebno vrijedi izdvojiti rezultate Kristijana Miškulina i Lare Srdojević koji su nastupili u ringu u full contactu. Miškulin je u seniorskoj kategoriji do 71 kilograma osvojio naslov državnog viceprvaka, dok je Srdojević u juniorskoj kategoriji do 65 kilograma bila treća.

Preostalih pet natjecatelja Kobre je nastupilo na tatamiju u light contactu. Naslovima viceprvaka Hrvatske okitili su se Marin Matijek u superteškoj kategoriji preko 94 kilograma, Luka Oručević u kategoriji do 84 kilograma i Kristian Horvat u kategoriji do 79 kilograma. Dejan Grahovac u kategoriji do 79 i Mario Maretić u kategoriji do 74 kilograma su osvojili brončana odličja.

– Ovo je bilo posljednje državno prvenstvo prije ljetne stanke. S obzirom da je za sve naše natjecatelje to ujedno bilo i prvo natjecanje ovog ranga možemo biti i više nego zadovoljni. Svakim turnirom sve više napredujemo tako da vjerujem da ćemo sljedeće godine na državnim prvenstvima osvojiti i koje zlato, odnosno da će Kobra dobiti reprezentativca – kazao je Selimir Bogunović, trener Kobre.