NK Bjelovar          3
NK Međimurje     1

BJELOVAR: Djordjević, Radmilović, Babić, Fr. Kliček, Škojo, Fi. Kliček, Videc, Lalić, Sučić, Pelin, L. Horvat – Hadžamija, Palijan, P. Matoš, Sabolić, Hrahovski, Petak, Jungić, TRENER: Alen Mrzlečki
MEĐIMURJE: Vargić, Kukulić, Gelo, Lukovnjak, Deždek, Novko, Kilić, Vurušić, Heric, Varga, Lesar – Hatlek, Novak, Posedi, Mihaljuš, Premužić, Panić, Stojko, TRENER: Hrvoje Goričanec
BJELOVAR – Gradski stadion, SUDAC: Stjepan Hruškar, POMOĆNICI: Ivan VinkovIć i Dino Šuveljak, STRIJELC I: 0:1 Vurušić (14), 1:1 Babić (30), 2:1 Fi. Kliček (36), 3:1 Škojo (42)

Kadeti NK Bjelovar u drugom kolu regionalnog Kup natjecanja rezultatom 3:1 pobijedili su prvoligašku momčad Međimurja i tako se plasirali na državnu završnicu na kojoj će nastupiti osam najboljih kadetskih momčadi u Hrvatskoj.

– Iako smo nastupili oslabljeni za Crnčića igrača koji na igralištu stvara razliku, međutim, zajedništvo i momčad u kojoj se nitko nije nešto posebno isticao bila je dovoljna za dominaciju i za pobjedu nad Međimurjem. Čestitam našim igračima i siguran sam da će i na državnoj završnici imati ovakvo samopouzdanje i da će igrati značajnu ulogu – nakon utakmice kazao je Marko Ćurić, voditelj škole nogometa NK Bjelovara.

Iako su vrlo rano primili pogodak, međutim, kadeti NK Bjelovara uspjeli su prvo preko Babića izjednačiti na 1:1, a do kraja poluvremena i precizni volej Mateja Kličeka završio je  iz leđa gostujućeg vratara kojim je NK Bjelovar poveo s 2:1. Početkom drugog poluvremena Domagoj Škojo sjajnim je šutem pogodio za 3:1, što je usprkos brojnim promašajima domaćih nogometaša bio i konačni rezultat ove uzbudljive i gledljive utakmice.