BJELOVAR – Nakon dugo godina Bjelovar je opet dobio iznimno kvalitetni malonogometni turnir. Ovogodišnji 40. po redu dvoranski turnir ‘Bjelovarski Božić 2018’ počeo je 21. prosinca 2018. godine, a završit će velikim finalom u nedjelju 6. siječnja. Organizator turnira je Nogometni savez Bjelovarsko bilogorske županije, a za najbolje momčadi su osigurane vrijedne nagrade. Tako će ekipa koja osvoji prvo mjesto dobiti 20 tisuća kuna, druga 10, a treće 5 tisuća kuna. Do sada je odigrano mnogo kvalitetnih utakmica, ali favoriti su uglavnom bez većih problema pobjeđivali.

No, od večeras je krenula prava malonogometna rapsodija. Odigrane su utakmice osmine finala. Tako je u prvoj utakmici jedan od favorita turnira, momčad Domorad d.o.o. za koju igraju i neki prvologaški igrači poput Ivana Borne Jelić Balte savladala u odličnoj utakmici momčad Meteora Produkcije 4:2. Još je odigrano čak sedam drugih utakmica, a za favorita osim navedenog Domorada slove i Naturavita kao i Story – Public – Bjelovar Beton. Sutra se igraju četvrtfinalne i polufinalne utakmice s početkom u 17.30 sati dok je veliko finale i utakmice za treće mjesto zakazano za nedjelju.
Osim seniora, vrhunske i uzbudljive utakmice pružaju i veterani koji se bore za prvu nagradu u iznosu od 7 tisuća kuna, a finale im je zakazano također u nedjelju. Stoga, ako volite mali nogomet svakako ovaj vikend svratite u dvoranu Europskih prvaka. (vec)