U samom središtu Bjelovara održana je tradicionalna izložba glumaca koja je možda i jedinstvena u svijetu te koja je postala zaštitni znak BOK-a. Bjelovarčani, posebno oni mlađi, s uzbuđenjem su dočekali glumačke zvijezde koje su im strpljivo pozirale, a na izložbi su bili Igor Mešin, Filip Šovagović, Ivo Raić, domaćin Goran Navojec i Vedran Mlikota koji Bjelovar smatra svojim drugim domom.

-Uvijek je poseban osjećaj biti u izlogu u centru Bjelovara. To je jedna fantastična ideja koju treba licencirati i s ponosom mogu reći da sam svih 15 godina sudjelovao na, mogu slobodno reći, mom BOK-u – izjavio je Mlikota. Dodaje da ne želi kopirati Navojca sa izložbom glumaca, ali da bi se i na festivalu Glumci u Zagvozdu moglo tako nešto organizirati.

-Ovo je jedan značajan festival koji cijeloj Bjelovarskoj bilogorskoj županiji daje presjek kazališne produkcije i ovo je nešto što treba njegovati i gurati dalje. Ja sam, kao što sam rekao, svih 15 godina sudjelovao na BOK-u i sa zadovoljstvom ću to i dalje činiti – zaključio je Mlikota.