Bjelovarski nogometni internacionalac, bivši Vatreni i član stožera hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Ognjen Ogi Vukojević debitirao je na izborničkoj klupi reprezentacije U-20 koju od milja zovu i ‘Mladi Vatreni’. Za svoj prvi nastup u ulozi izbornika Ogi je odabrao vinkovačku Cibaliju koja je slavila 100. obljetnicu.

Posjet reprezentacije U-20 uveličao je vinkovačku proslavu, ali je i mjesto u kojem je Ogi u dresu Slaven Belupa postigao svoj prvi prvoligaški pogodak. U revijalnom susretu, koji je s tribina pratilo više od 1500 gledatelja, Ogijevi izabranici pokazali su puno više od nogometaša domaće Cibalije tako da je njihova nadahnuta igra kojom su se željeli nametnuti izborniku Vukojeviću nagrađena s više nego zasluženom pobjedom rezultatom 3:0. Ta pobjeda nije umanjila Cibalijinu proslavu, ali je zato oduševila izbornika Ogija kojem očito Vinkovci pašu, ali i koji je nakon susreta kazao.

-Čestitke Cibaliji na 100 godina. Ovo je moja prva utakmica kao izbornik te mi je drago što su naši mladi reprezentativci sjajno odgovorili svim postavljenim zahtjevima. Veseli mi i dolazak velikog broja gledatelja koji su mogli uživati u dobroj igri i potezima mladih hrvatskih nogometaša od kojih će jedan dobar dio sutra nositi dres Vatrenih U 21, ali i naše A vrste – nakon utakmice kazao je Ognjen Vukojević koji je doda.

– Reprezentacija U-20 do kraja godine ima vrlo zgusnuti raspored. Naime, pred nama je susret s reprezentacijom Zagrebačkog nogometnog saveza s time što će ta utakmica biti provjera pred gostovanje u Francuskoj koje nas čeka 6. rujna. Osim te dvije utakmice imamo dogovoreni susret s reprezentacijom Albanije i Indije – najavio je Ogi.