U sklopu gradske manifestacije Terezijana, prošlog je tjedna pred mnogobrojnom publikom okrunjena nova Miss Bjelovarsko-bilogorske županije – Ivana Marušić. Svojoj imenjakinji krunu je predala Ivana Matić, Miss Bjelovarsko-bilogorske županije 2017. Ovogodišnje pratilje Miss su Magdalena Mijatović i Gabrijela Klarić .

Ivana Marušić ima 22 godine i dolazi iz Patkovca kraj Bjelovara. Završila je srednju tehničku školu u Bjelovaru, a studira na Tehničkom veleučilištu, smjer graditeljstvo. Iako je je odabrala zanimanje u kojemu prevladavaju muškarci, Ivana kaže kako svojom upornošću i radom želi postati uspješna inženjerka građevine.

-Ivana se bavi humanitarnim radom, što je vrlo važan segment izbora Miss Hrvatske, a kako se bavi i sportom, to će joj puno pomoći i u vrlo važnoj kategoriji na izboru Miss Hrvatske, posvećenoj upravo sportu, za koju će je pripremati treneri Fitness studia STEP – istaknula je Iva Loparić Kontek, direktorica i organizatorica izbora Miss Bjelovarsko-bilogorske županije.
Na finale izbora Miss Hrvatske naša će predstavnica sa sobom ponijeti narodnu nošnju našega kraja, kao i umjetničku sliku Dražena Pauna.