Bjelovarska rukometašica Ivana Dragišić dobila je veliko priznanje. Od izbornika Nenada Šoštarića dobila je poziv za pripreme ženske rukometne reprezentacije koja se nalazi u kvalifikacijama za europsko prvenstvo koje će se slijedeće godine održati u Francuskoj. Taj poziv nagrada je za sve što je Ivana do sada napravila u rukometu, a ujedno je i čast za ŽRK Bjelovar u kojem je jedna od stožernik igračica. Naime, Ivana Dragišić je nakon vratarke Josipe Sanader, koja je inače iz Splita, prva Bjelovarčanka koja je pozvana u državnu reprezentaciju.
– Moram priznati da nisam znala za poziv, a i moram priznati da me je poziv izbornika Šoštarića ugodno iznenadio. Naime, u svojoj rukometnoj karijeri bila sam kadetska i juniorska reprezentativka i tih sam se godina nadala kako ću dobiti i seniorski poziv. Međutim, sad kad sam izgubila svaku nadu i kad uopće ne razmišljam o nacionalnoj vrsti stigao mi je poziv za pripreme rukometne reprezentacije koji me je oduševio – kazala je Ivana nakon što je po prvi puta čula da se nalazi na popisu reprezentativki.
Inače, Ivana Dragišić je rukometnu karijeru počela graditi u bjelovarskom RŠD-u odakle je otišla u Podravku, pa na posudbu u Koku, da bi se vratila u ŽRK Bjelovar gdje je jedna od najzaslužnijih igračica za sjajne uspjehe bjelovarskog rukometnog prvoligaša.
– Iako me je poziv ugodno iznenadio, međutim, trenutno sam okupirana ŽRK Bjelovarom koji mi je u prioritetu. Pred nama je europska utakmica s Šveđankama, a osim toga u prvenstvu igramo značajnu ulogu tako da ponovo želimo biti u vrhu ljestvice – kazala je bjelovarska rukometna reprezentativka.