BJELOVAR – U četvrtak u VIP clubu Bjelovar održat će se humanitarni koncert za mladog i teško stradalog sportaša Karla Sokača (19). Na humanitarnom koncertu nastupit će tamburaški sastav Begini i poznati DJ-i.

-Ulaz na koncert će biti besplatan, ali imat ćemo jednu kutiju u koju će svi posjetitelji moći ostaviti dobrovoljni prilog u iznosu kojeg sami odrede. Netko može više, netko manje, ali svaka pomoć našem Karlu će dobro doći. Također, zarada od prodaje pića će također ići Karlu i nadam se da ćemo se okupiti u što većem broju jer mu je sada pomoć izuzetno potrebna – izjavio je Marko Nikolić, vlasnik VIP cluba.

Inače, Karlo Sokač je bio perspektivni vratar iz Križevaca koji je prošao Dinamovu školu nogometa i nalazio se pred potpisom za Slaven Belupo. No, novogodišnja noć mu je nažalost promijenila život. Naime, Karlo se s prijateljima s jednog novogodišnje zabave uputio na drugu kad je njegov prijatelj, mladi vozač bez vozačke dozvole, sletio s ceste i udario moćnim automobilom u betonski stup. Prijatelji su prošli neozlijeđeni, ali Karlu Sokaču su smrskana četiri kralješka, oduzete su mu ruke i noge. Sljedećih je nekoliko dana njegovo stanje bilo kritično, a onda se probudio iz kome i sada je pred njim najteža utakmica života, a to je dugotrajni oporavak. No, vjerujemo da će Karlo opet pokazati svoji snažni sportski duh te izaći kao pobjednik u borbi s teškim ozljedama, a svi ljudi dobre volje mogu mu pomoći donacijom na koncertu u četvrtak. (vec)