Piše: Vedran Cindrić

BJELOVAR – Nakon šest godina i brojnih uspjeha Hrvoje Cikoja više nije trener ŽRK Bjelovar. Naime, danas poslijepodne Cikoja je podnio ostavku predsjedniku kluba i kako kaže, zatvorio je jedno lijepo sportskog poglavlje svoga života.

-Nisam planirao dati ostavku niti imam neke dogovorene daljnje planove. Jednostavno mislim da je to moralno napraviti nakon ove serije poraza, posebno od ekipa od kojih smo mnogo jači. Istina je da smo imali dosta ozljeda i nesreće, ali ove cure mogu puno bolje i mislim da je došlo vrijeme da se prodrma ekipa – kaže Cikoja. Dodaje da klubu i rukometašicama želi puno uspjeha u nastavku prvenstva.

-Odlazim uzdignute glave i u dobrim odnosima s upravom i djevojkama. Jednostavno, mislim da je došlo vrijeme da netko drugi sada preuzme kormilo jer u posljednje vrijeme ja više nisam pronalazio način kako da nešto promijenim. Sad ću se malo odmoriti od rukometa i vidjeti što dalje. Imao sam u klubu predivne trenutke, ponekad je bilo i onih manje lijepih, ali svih šest godina sam davao svojoj maksimum – zaključio je Cikoja.