Zaključno sa sedmim kolom održanom prošli vikend u Varaždinu na stadionu Slobode završeno je ovosezonsko natjecanje u Hrvatskoj atletskoj ligi Sjever. Nakon sedam kola u svakoj kategoriji podijeljeni su pehari za najbolje ekipe. Mlađe juniorke Bjelovara tako su se okitile naslovom prvakinja HALS-a. Starije kadetkinje i seniorske su osvojile ekipno druga mjesta.

U posljednjem kolu, sedmom po redu, ukupno je nastupilo 418 atletičarki i atletičara iz 24 kluba. Natjecatelji Bjelovara su osvojili respektabilnih 15 medalja. Najzapaženija je bila mlađa juniorka Dora Dent koja je osvojila dvije zlatne medalje. Talentirana atletičarka je do prvog zlata došla u disciplini 400 metara s preponama, a do drugog u utrci na 200 metara. Dent je uz Ivanu Maljevac, Ninu Draclin i Mariju Beljan sudjelovala i u švedskoj štafeti koja je Bjelovaru donijela prvo mjesto.

Prva mjesta osvojili su još Marija Beljan u skoku u vis, senior Armin Mašinović u utrci na 400 metara s preponama i u skoku u dalj te mlađi junior Jurica Kovačić u skoku u vis. Kovačić je osvojio srebro u utrci na 400 metara s preponama, a na drugu stepenicu pobjedničkog postolja popeli su se još kadet Ante Prskalo na 300 metara s preponama i seniorka Amalka Palijan na 400 metara s preponama. Starije kadetkinje Rebecca Devčić u disciplini 300 metara s preponama, Nika Vlahović u skoku u vis i Marija Beljan na 400 metara s preponama su osvojile treća mjesta i brončane medalje.