Bjelovarski gradonačelnik, predsjednik HSLS-a i politički partner HDZ-a na svim razinama Dario Hrebak u završnici predizborne kampanje na svojoj Facebook stranici podijelio je status svojeg partnera Gordana Jandrokovića u kojemu potonji navodi da je transparentnost temelj borbe protiv korupcije.

„Idemo zajedno isporučiti transparentnost!”, pozvao je Hrebak sa svoje Facebook stranice, dodatno dodavši kako je upravo ta navodna želja HDZ-a da uvede transparentnost na državnu razinu glavni razlog njegova ulaska u koaliciju sa strankom za koju je još prije par mjeseci govorio da je problem, a ne rješenje.

Stisnuli si ruke

„Stisnuli smo si ruke i za mene je to gotova stvar. Svjestan sam da to ne mogu napraviti sam. To je politička realnost. Takva odluka može se donijeti samo u Saboru i za nju treba podrška 76 zastupnika“, napisao je razdragani predsjednik liberala.

No, odmah nakon objave uslijedili su brojni negativni komentari u kojima sada već bivši Hrebakovi pristalice nisu štedjeli kritike. Suočen s gomilom brojnih negativnih komentara, Dario Hrebak uskoro je obrisao status.

Hrebakov obrisani status još uvijek je vidljiv u slici članka na Telegramu.

P.S. Sat vremena nakon što smo objavili članak, Hrebak je vratio status u kojemu hvali Jandrokovića.

Možete ga pročitati ovdje ako ga u međuvremenu ponovno ne obriše.