Na križanju Haulikove ulice i Trga Stjepana Radića, u samom centru Bjelovara, već godinama se nalazi butik HLM Fashion. Kao i proteklih godina i ove godine nudi mnoštvo proljetno-ljetnih modnih kombinacija na stalnom popustu od 20 do 40 posto, a novost je da ih možete posjetiti cijeli dan i to od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati i subotom od 8 do 14 sati.

Odedavno u HLM Fashion butiku možete pronaći i izuzetno tražene majice sa zabavnim natpisima “Design by Jelkra” , a od ovog tjedna novost su izuzetno tražene tunike istog dizajnera!

Ležerne kombinacije

HLM ima ležerne odjevne kombinacije za svačiji ukus od pamučnih do lanene haljine i tunika koje pristaju svakom stasu, a što je najbitnije u realnim veličinama od S do XXL. Od svečanih kombinacija važno je istaknuti da možete pronaći haljine do čak veličine 56. Osim odjeće, u istoj prodavonici možete pronaći i odgovarajuću torbu, bilo da tražite za dnevnu modnu kombinaciju ili za večernji izlazak.

Kada idete prijateljici na rođendan možete joj pokloniti i poklon bon iz HLM-a jer su nove vlasnice butika mislile baš na sve kako bi zadovoljile svoje klijentice.