Piše: Vedran Cindrić

Božićni gala koncert ove godine će biti održan 20. prosinca (petak, 20h) u Dvorani europskih prvaka, a nastupit će poznata svjetska imena.
-Ove godine koncert će biti malo drugačiji od prijašnjih to jest malo smo osvježili čitavu priču. U prvom i zadnjem dijelu koncerta će biti elementi mjuzikla. Scenografija će biti u stilu zasnježenog parka što će dati poseban ugođaj – naglasio je Mladen Medak Gaga, glavni organizator koncerta. Dodaje da će glavna zvijezda koncerta biti Denise Jannah, poznata jazz pjevačica.

Koncert su najavili gradonačelnik Dario Hrebak i Mladen Medak Gaga

-Jannah je izdala nekoliko vrlo uspješnih albuma. Nastupala je na velikim koncertima od New Yorka preko Johannesburga do Tokia i sada će nastupiti u Bjelovaru. Također, imat ćemo još mnogo uspješnih i talentiranih izvođača poput 4 tenora, Los Caballeros, Barbare Suhodolčan i brojnih drugih. Volimo uvijek imati na koncertu i nekoga iz Bjelovara tako da će ove godine nastupiti i poznata bjelovarska novinarka Suzana Balen koja ima predivne vokalne sposobnosti – istaknuo je Medak. Koncert je najavio i gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak koji je istaknuo da je Grad za koncert izdvojio 250 tisuća kuna.

-Ovo je poseban koncert i zaista je drugačiji od drugih. Posebno nam je drago što nas prati i HRT što znači da je ovaj koncert gledan i poznat u cijeloj državi – istaknuo je gradonačelnik Hrebak.

Inače, ulaznice za Božićni gala koncert se mogu kupiti u ‘Oka’ baru. Velike tribine i male sa strane se prodaju po cijeni od 30 kuna. Srednji dio tribina je 70 kuna, dok su stolice ispred pozornice 100 kuna. HRT će snimku koncerta najvjerojatnije emitirati na Božić.