BJELOVAR – Danas (subota) je održano drugo izdanje ‘Bjelovar Fun Run’ koje je privuklo čak 450 trkača iz raznih krajeva Hrvatska. Organizator ove sportske, ali i zabavne manifestacije bila je udruga GO2 Bjelovar koja je svojim idejama privukla osim brojnih trkača i mnogo Bjelovarčana koji su sa svojim obiteljima uživali u središnjem parku.

Za razliku od prošle godine kada su se trčale dvije utrke, ove godine organizatori su se odlučili za tri što se pokazalo kao puni pogodak. Naime, osim utrke na pet i deset kilometara trčala se i štafeta 4×2,5 kilometara. Utrka je počela ispred katedrala i odvijala se po ulicama centra grada zbog čega je promet na nekoliko sati bio zatvoren. Neki su iskazali veliku formu i s nevjerojatnom brzinom došli u cilj koji je bio kod gradskog paviljona, dok je nekima trebalo više vremena, ali to ionako nije važno jer je cilj manifestacije bio sportsko druženje.

Svi sudionici su dobili prigodne medalje za sudjelovanje, dok su najbolji dobili i pehare, a svi promatrači, kasnije i trkači, mogli su uživati u raznim fantastičnim bjelovarskim craft pivama. Za zabavu je bio zadužen poznati radijski voditelj Vedran Car. (V. Cindrić)