Piše: Vedran Cindrić

Iznimno loše stanje brojnih bjelovarskih ulica pobudilo je veliko zanimanje, ali i ogorčenost stanovnika istih. Tako su nam se jučer, nakon serije članaka i fotografija o katastrofalnom stanju Zagorske ulice (članak možete pročitati ovdje) Bulićeve ulice (članak možete pročitati ovdje), Vidikovca, Novoseljana, Ulice Adalberta Oppitza, javili i ogorčeni stanovnici Livadske ulice koja pripada Mjesnom odboru Velike Sredice.

-Ulica izgleda kao iz 18. stoljeća. Kada padne kiša mi smo u potpunom blatu. Ogromne rupe su ispunjene vodom i nitko ništa nije reagirao po tom pitanju – priča nam sugovornik Filip i nastavlja.

-Radili su kanalizaciju negdje prošle godine i bilo je rečeno da će do kraja godine doći asfalt. Naravno da nije i sada se po vrućini gušimo u prašini, a po kiši plivamo u blatu. Kada su složili kanalizaciju, ostavili su tako razbijenu ulicu i više se nitko nije javljao. Ni jedan kamion šljunka nije došao barem da te ogromne rupe zatvori. Uostalom, tko god tu dođe može vidjeti kako ovo izgleda. Stalno se nešto kao radi u Bjelovaru, a imamo ulice kao iz 18. stoljeća – izjavio je Filip koji se konačno nada kvalitetnom riješenju ovog problema.

Kako je izgledala Livadska ulica za vrijeme jučerašnje (srijeda) kiše pogledajte u fotogaleriji.