BJELOVAR – Ognjen Vukojević, bivši hrvatski reprezentativac s 55 nastupa za Vatrene te član stručnog stožera ‘srebrnih’ iz Rusije inicirao je donatorsku akciju za Dječji odjel Opće bolnice Bjelovar te uz potporu jednog bjelovarskog portala i mnogobrojne sponzore darivao Dječji odjel.

Tako je doniran bolnički krevet za standardnu njegu sa visinskom regulacijom, veliki LCD televizor, sjedeća garnitura za zajednički dječji boravak, računalo i printer, klima uređaji za glavni hodnik, venecijaneri za sve staklene površine i još mnogi drugi pokloni. U akciju se uključio i Grad Bjelovar kao i Bjelovarsko – bilogorska županija, Općina Rovišće i Nogometni savez Bjelovarsko – bilogorske županije na čelu sa Slavkom Prišćanom. Što se tiče novčane pomoći, za sada je prikupljeno 40 tisuća kuna.

-Odrastao sam u Bjelovaru, tu imam mnogo prijatelja i nikada neću zaboraviti svoj grad. Već smo napravili jednu veliku akciju prije nekoliko godina kada su došli reprezentativci u Bjelovar te smo također donirali bolnicu tako da je ovo već drugi put da smo se svi skupili i pomogli, ali moram naglasiti da sigurno nije zadnji put – naglasio je Vukojević.