Piše: Vedran Cindrić

Nakon serije članaka o katastrofalnim stanjima brojnih ulica u Bjelovaru počevši od Zagorske (članak možete pogledati ovdje) Bulićeve (članak možete pogledati ovdje) pa do loših rekonstrukcija Vidikovca, Novoseljana i brojnih drugih kojima ćemo se u nastavku posvetiti, a na čija stanja su nas upozorili sami stanovnici tih ulica nakon što su dugo bili ignorirani od odgovornih, javili su nam se i stanovnici Ulice Adalberta Oppitza koja pripada Mjesnom odboru Stjepan Radić.

-Ulica Adalberta Oppitza prije radova bila je uredna sa zelenom površinom. Nakon radova je izrezana, prekopana, a zelenilo i travu pretvorili su u tucanik. Ništa nije vraćeno u prvobitno stanje. I tako već godinu dana. Mi, stanovnici te ulice došli smo do zaključka da je bolje da ništa ne rade po naselju jer poslije samo ostave još gore nego što je bilo – izjavio je Zlatan Juren.

Na svim navedenim ulicama naručitelj radova je bio Grad Bjelovar, a izvođač Poduzeće za ceste te će i jedni i drugi svakako morati odgovarati na brojne upite stanovnika svih navedenih ulica.