BJELOVAR – Sinoć (četvrtak) je u popularnom ‘Oka’ pubu počela popularna, ali i jubilarna peta sezona Bjelovarskog pub kviza. Otvaranje nove sezone koja će trajati do svibnja iduće godine okupila je rekordnih 17 ekipa.

Pitanja za sinoć je sastavio poznati bjelovarski kvizaš Dominik Varga, a sljedeće kvizove vodit će razni voditelji dok se u studenom očekuje da poseban gost-voditelj bude Krešo Sučević, jedan od najboljih kvizaša u Hrvatskoj poznat kao lovac iz HRT-ove Potjere.

Inače, već sinoć je bilo iznimno napeto. Nakon regularnog dijela momčadi ‘Daruvarski susreti’ i ‘Vini Jones’ imali su jednak broj bodova zbog čega je uslijedilo pripetavanje. U finalnom pitanju -na kojoj je temperaturi talište volframa- bliže je odgovorila ekipa ‘Daruvarski susreti’ i tako pobijedila na prvom ovosezonskom pub kvizu.

Ekipa ‘Kraljevi lavova’ kao prošlogodišnji pobjednici sezone i ove se godine natječu, a sinoć su osvojili četvrto mjesto. Inače, kviz će se tradicionalno održavati svaki drugi četvrtak u 21 h. (V. Cindrić)