BJELOVAR – Stolni tenis postaje sve popularniji sport kod mladih u Bjelovaru, a dokaz tome je Stolnoteniski klub Bjelovar koji radi u velikom zamahu što svjedoče rezultati koje postiže. Naime, iz redova škole stolnog tenisa, stasali su neki novi stolnotenisači koji su spremni za svoja prva natjecanja.

Uz već standardne iskusne najmlađe kadetkinje Klaru Končar i Luciju Cvitković, ekipi se pridružila i Petra Pucarin, dok su se Marku Pajić pridružili Filip Vitanović i Jakov Roland.

Ženska i muška ekipa najmlađih tako su nastupili na Ekipnom prvenstvu regije za najmlađe kadetkinje i kadete u Slavonskom Brodu.
Ekipa najmlađih kadeta očekivano su zauzeli četvrto mjesto iza ekipa Strmac Nova Gradiška, Slavonski Brod i Graničar Slavonski Brod, a Vitanović i Roland su tako upisali svoj prvi službeni nastup.

Najmlađe kadetkinje Končar, Cvitković i Pucarin su pobijedile ekipu Požege 3:1, kao i ekipu Graničar II 3:0, no vrlo tijesnu i neizvjesnu borbu su imale sa ekipom Graničar Slavonski Brod za prvo mjesto i nažalost izgubile rezultatom 3:2.

Trener Dejan Vukman ne samo da je zadovoljan rezultatima ove dvije vrlo mlade ekipe, nego i sportskim ponašanjem i borbenošću, ali i rezultatima rada škole stolnog tenisa „kluba s Matoševog“.