Piše: Vedran Cindrić

Jutros u deset sati na gradskom korzu ispred BOK kućice krenula je prodaja ulaznica za 17. BOK fest. Prije same prodaje ulaznica duhoviti i zanimljivi performans za naše građane upriličili su legendarni glumci Smiljka Bencet – Jagarić i Vid Balog. Oni su održali duhoviti deseto minutni dijalog u stilu starih Gruntovčana. Inače, Smiljka Bencet – Jagarić je u spomenutim Gruntovčanima i glumila kultnu ulogu Regice. Što se tiče prodaje ulaznica, one se kreću između 20 i 60 kuna. Najskuplja ulaznica, ona od 60 kuna odnosi se na parter poziciju za ‘Čarobni Broadway’ koji će biti održan 27. travnja u Dvorani europskih prvaka, a ulaznice u BOK kućici možete kupiti od 10 do 17 sati.

-Imat ćemo 13 predstava od čega će dvije biti premijerne. Program je bogat i raznolik te vjerujem da će publika zaista uživati. Na dan otvaranja, 27. travnja imat ćemo i tradicionalnu izložbu glumaca te BOK moto alku – izjavila je Zvjezdana Galkowski, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta.

Ivan Ožegović, poznati bjelovarski glumac i suradnik na BOK festu izjavio je da je prezadovoljan ovogodišnjim programom.

-Nije lako dovesti neke predstave, a da ti ulaze u financijsku konstrukciju. Program je odličan. Drago mi je što će publika moći vidjeti fantastični mjuzikl ‘Čarobni Broadway’, a posebno mi je drago što se u Bjelovar vraća i Bogdan Diklić sa svojom predstavom ‘Ujak Vanja’ – zaključio je Ožegović.
Inače, valja istaknuti kako je Grad Bjelovar za ovogodišnji BOK izdvojio 250 tisuća kuna.