Piše: Vedran Cindrić

Sinoć je nakon osam mjeseci završena jubilarna peta Bjelovarska pub kviz liga, a po prvi puta pobjednici ne dolaze iz Bjelovara. Naime, u uzbudljivoj završnici u prepunom bjelovarskom Oka pubu pobjednici su bili ‘Daruvarski susreti’ iz Daruvara čiju ekipu čine Ivana Valenta, Vladimir Ivić, Alen Janota, Boris Vera, Tomaš Valenta i Nevena Koprek.

Peta jubilarna sezona Bjelovarske pub kviz lige počela je još u listopadu prošle godine. Prošlogodišnji pobjednici ‘Kraljevi lavova’ iz Bjelovara vodili su na ljestvici tijekom cijele sezone, no budući da je koronakriza zaustavila pub kviz ligu na gotovo tri mjeseca, organizatori su odlučili malo ‘ubrzati’ ligu tako da je prošli tjedan organizirano četvrtfinale, a sinoć finale u kojem su najviše znanja pokazali kviz majstori iz Daruvara.

Drugo mjesto osvojila je bjelovarska ekipa ‘The end’, treće ‘Kraljevi lavova’ dok je četvrto mjesto osvojila ekipa ‘Nixon’s 5’.

Valjda istaknuti da su pobjednici lige otišli doma s tisuću kuna, za drugo mjesto je nagrada ručak i piće u Zeppelin pubu, a treće butelje vine. Prve tri ekipe su dobile i zaslužene medalje dok je pobjedniku pripao i pehar za naslov prvaka.