Piše: Vedran Cindrić

Nakon gotovo deset mjeseci lige sinoć je u popularnom Oka pubu završena sezona Bjelovarskog pub kviza. Kao i svakog drugog četvrtka, Oka je bila ispunjena do posljednjeg mjesta što samo potvrđuje veliko zanimanje Bjelovarčana za kvizašku scenu.

Nakon što su gotovo cijele sezone vodili na ljestvici i marljivo skupljali bodove u sinoćnjem velikom finalu ekipa ‘Kraljevi lavova’ potvrdili su ulogu favorita koja im je namijenjena od samog početka i zasluženo osvojili prvo mjesto te dobili epitet najboljih bjelovarskih kvizaša. Ekipu ‘Kraljevi lavova’ čine Stjepko Gambiroža, Martina Laklija, Darko Laklija, Ivor Vidaković, Antonio Šnajder i Ivan Svalina . Drugo mjesto osvojila je ekipa ‘Vini Džons’, treće ‘The end’, a četvrto ‘Sportske igre mladih’.

Tijekom cijele sezone natjecalo se 30-ak ekipa i to ne samo iz Bjelovara već i iz Ivanić Grada, Daruvara, Garešnice, Virovitice i ostalih susjednih gradova. Valja naglasiti kako je Dominik Varga tokom cijele sezone sastavljao zanimljiva pitanja i vodio kvizove dok ga je jednom zamijenila popularna ‘lovkinja’ s HRT-ove Potjere Morana Zibar.

Sada slijedi ljetna stanka nakon čega nas na jesen čeka nova sezona Bjelovarskoh pub kviza.