Danas je u bjelovarskom Domu kulture održana manifestacija svečane dodjele priznanja Fonda Boža Tvrtković. Manifestacija je to povezana sa završetkom nastavne godine srednjih škole Grada Bjelovara i dječje vrtiće Bjelovarsko bilogorske županije.

U kategoriji ‘RAZREDI‘ nagrađeni su: 3.d Obrtničke škole, 2.c Tehničke škole, 3.c Medicinske škole, 3.a Komercijalne i trgovačke škole, 4.d Ekonomske i birotehničke škole, 3a. Turističko – ugostiteljske i prehrambene, 4d. Gimnazije i 2. razred Glazbene škole Vatroslava Lisinskog.

U kategoriji ‘UČENICI’ nagrađeni su : Tamara Uzelac iz Glazbene škole Vatroslava Lisinskog, Morana Brljak iz Medicinske škole, Anja Rupa iz Ekonomske i birotehničke škole, Josip Matić iz Tehničke škole, Kristijan Lleshdedaj iz Obrtničke škole, Ema Sekulić iz Turističko – ugostiteljska i prehrambene škole, Borna Cafuk iz Gimnazije i Valentina Tot iz Komercijalne i Trgovačke škole.

Nagrada za humano djelo u odgoju i obrazovanju pripalo je 3.d razredu iz Gimnazije i Ivani Orešković, profesorici iz Komercijalne i trgovačke škole.

Godišnje nagrade za iznimna postignuća u obrazovanju i odgoju dobili su: Smiljka Bujić, profesorica iz Ekonomske i birotehničke škole i Robert Herečki, profesor iz Tehničke škole Bjelovar.

Priznanje za uspješan dugogodišnji obrazovno – odgojni rad dobila je Zvjezdana Đopar, profesorica iz Medicinske škole i Vladimir Šoški, profesor iz Obrtničke škole.

Nagradu za rani odgoj i obrazovanje ”Vesna Grđan” dobili su: Tanja Hajtić iz Dječjeg vrtića Bjelovar, Lidija Štajduhar iz Dječjeg vrtića ‘Pčelica’ iz Čazme te Željka Zadro iz Dječjeg vrtića Ferde Mravenca iz Daruvara.

Sve nagrade dodijelio je ravnatelj Ekonomske škole Vojislav Kranželić i Melita Štimac, profesorica povijesti iz Gimnazije Bjelovar (V. Cindrić)