Borci bjelovarskog taekwondo kluba Omega i dalje haraju po jakim europskim turnirima. Nakon što su na zagrebačkom Casper openu osvojili sve što se dalo osvojiti, ovom prilikom su gostovali u Beogradu gdje su na izuzetom jakom G turniru u društvu najboljih svjetskih taekwondoista ponovo ostavili bjelovarski trag. Naime, Omege su se Beogradu predstavile sa svoja četiri asa od kojih je kadetkinja Ena Daskijavić bila nejuspješnija. Ena je bila najmlađa natjecateljica u kategoriji do 44 kilograma, no, to joj nije smetalo da u biranom reprezentativnom društvu izbori polufinale i da se okiti brončanom medaljom.

– Ena je bila na korak do finala. Pola minute prije kraja borbe bila je u rezultatskoj prednosti, međutim, tada je napravila jednu nesmotrenu grešku koju je Njemica znala iskoristiti kako bi pobijedila – nakon borbe kazao je Ivan Daskijević, trener bjelovarskih Omega koji osim što je bio sretan i zadovoljan dodao je kako su i ostali njegovi borci pokazali sjajne borbe –

Pored Ene u Beogradu je nastupio i kadet Bruno Grđan i to u najbrojnijoj kategoriji do 49 kilograma. Bruno je u prvom kolu savladao reprezentativca Bugarske, ali je u drugom kolu poražen od predstavnika Grčke. Juniorka Ela Jelić u prvom se kolu borila protiv vice prvakinje Europe od koje je izgubila sudačkim preglasavanjem, dok je kadetkinja Sara Punčec u prvom kolu izgubila od domaće natjecateljice.

– Sretan sam osvojenom medaljom na ovakvo jakom turnira G serije, no, smatram kako naši borci mogli otići stepenicu više. Vrhunac je sezone i ostao nam je još G turnir u Zagrebu ‘Croatia open’ te kadetsko prvenstvo Europe u Španjolskoj na kojemu će Ena Daskijević nastupiti s kadetskom reprezentacijom – kazao je trener Daskijević.