Dental Estetica obiteljska je tvrtka koja zajedno s laboratorijem Dental Studio Rahle svim svojim pacijentima pruža kompletnu uslugu prevencije i liječenja usne šupljine. Tim koji radi s pacijentima sastoji se od stručnjaka iz područja implantologije, kirurgije, protetike i endodoncije. Uz suvlasnike Marijana Rahlea dent.teh. i Tomislava Rahlea dent.teh., specijalista u području dentalne keramike, tu je i voditeljica ambulante Helena Frković kao i ostali članovi tima; Ivana Lovrić, dr.med.dent., Dražen Smudić dr.med.dent., implantolog Ante Stjepan Vidović dr.med.dent i Mario Lešnik, dent.teh, specijalist u području CAD-CAM tehnologije. Tim u svom radu koristi 3D tehnologiju i najsuvremeniju opremu i što je najvažnije za pacijente, prema svakome imaju individualni pristup.

 

    

– Svaki pacijent je za nas individua kojoj treba pristupiti s poštovanjem – kazao je Marijan Rahle, suvlasnik Dental Estetice.
Zadovoljstvo naših pacijenta za nas je najveća nagrada, ali i referenca za daljnji rad i napredak, nastavio je Rahle koji je već preko trideset godina vraća svojim pacijentima osmijehe na lica.

Tomislav Rahle dentalni tehničar i suvlasnik tvrtke Dental Estetica nastavio je stopama svoga oca i već petnaest godina s ocem vodi dentalni studio.

– Smatram da sam svojim radnim iskustvom i višegodišnjim usavršavanjem u zemlji i inozemstvu možemo pacijentima pružiti kompletnu i vrhunsku uslugu na jednom mjestu, kazao je Tomislav Rahle, suvlasnik Dental Estetice.
Od nedavno ordinaciju možete pronaći na novoj lokaciji u ulici Frana Supila 8 na bjelovarskom Korzu. Ako ste u potrazi za stručnim i susretljivim stomatologom koji će razumjeti Vas i Vaše potrebe, obratite se stručnom timu Dental Estetice.