Sinoć je u svečanoj sali gudovačkog sajma održana redovna Skupština Županijskog nogometnog saveza koja je privukla veliki interes skupštinara kojih se skupilo čak 53 da bi usvojili financijski prijedloga za 2018. godinu. Također, odlučeno je i da će novi – stari kandidat za Izvršni odbor HNS-a biti Slavko Prišćan.

No, glavni razlog ovako velikog okupljanja je bilo gostovanje aktualnog predsjednika HNS-a Davora Šukera i ‘vječnog’ Zorislava Srebrića. Naime, iako Davor Šuker još uvijek nije službeno istaknuo kandidaturu za nastavak predsjedavanja HNS-om u opsežnom govoru istaknuo je sve uspjehe HNS-a u posljednje četiri godine te planove za budućnost što se naravno može protumačiti kao početak kampanje u kojoj svoje mjesto pod suncem traži i drugi legendarni vatreni, Dario Šimić.

Inače, odluku o davanju podrške jednom od kandidata za izbor novog predsjednika daje Izvršni odbor Županijskog saveza a ne Skupština, međutim, već sada je izvjesno kako će Županijski savez najvjerojatnije podržati Šukera, iako je predsjednik Prišćan naglasio kako će se poslušati i prijedloge druge strane, ukoliko je bude i bilo jer pred Šimićem stoji težak zadatak u kojem mora skupiti još mnogo potpisa Županijskih saveza.

Također, na Skupštini je bio i gradonačelnik Dario Hrebak koji je naglasio da Grad nije odustao od novog nogometnog stadiona već da je izgradnja ušla u proračun za sljedeću godinu na što se Šuker nadovezao da kada do gradnje dođe da će HNS donirati milijun kuna. Naravno, ako on bude predsjednik. (vec)