Cvjećarnica ”Tončica” u svom asortimanu nudi prigodne programe za sve životne događaje – od krštenja do krizme, rođendana, vjenčanja i sahrane. Pritom nude pomoć i oko same organizacije događanja, pisanja, pa i držanja govora. Naravno, cijela ponuda objedinjena je cvjetnim aranžmanima od svježeg, umjetnog i cvijeća od furnira za sve prigode.

U programu organizacije vjenčanja nude uređenje svadbene dvorane, kao i cjelokupnog prostora u kojem se odvija okupljanje gostiju te ukrašavanje crkve i automobila. Osim toga, mladenka dobiva besplatan najam vjenčanice uz svu popratnu opremu koja uključuje veo, šal, bolero, bundicu, ukrase za kosu, nakit, košaru za revere, jastučiće za prstenje, čaše za šampanjac te stotinu pozivnica ili zahvalnica. U “Tončici” nude i cjelokupan program za krštenja u čijoj su ponudi haljinice sa sicilijanskom čipkom uz koje dolazi bolero, trakice za kosu te krsne svijeće.

U darovnom programu kod njih uz buket cvijeća ili slatki buket možete pronaći i čestitke za razne prigode, nakit, unikatne vaze, poklon kutijice, okvire za slike, balone punjene helijem sa raznim natpisima te personalizirane mirisne svijeće koje sami izrađuju. Prodaju cijeli hobi program, suvenire, kao i proizvode od kupina, poput kupinovog vina i kupinove rakije čije boce kasnije mogu poslužiti kao vaza za cvijeće.

Također, nude i uslugu dostave na željenu adresu, a u Bjelovaru i okolici do deset kilometara dostava je gratis, neovisno o asortimanu. U slučaju da netko ne želi njihovu organizaciju, moguće doći i iznajmiti njihov inventar za vlastitu organizaciju pojedinog događaja. Cvjećarnica “Tončica” nalazi se na Trgu Stjepana Radića 15a u Bjelovaru, a kontaktirati ih možete i na mail: bubaanton@gmail.com ili broj telefona: 099 3028 266.