Tvrtka Comet koja već tradicionalno na Proljetnom sajmu u Gudovcu izlaže svoj asortiman, ovoga puta pripremila je poseban sajamski popust od čak 20 posto. Proljetni sajam izvrsna je prilika za svakog poljoprivrednika da iskoristi sajamske popuste, a Comet je ove godine odlučio darovati posjetitelje sajma s produljenom akcijom. Kupon koji možete pronaći na štandu Cometa, naime, možete iskoristiti i u prodavaonici Cometa u Frankopanskoj ulici u Bjelovaru ili bilo kojoj drugoj prodavaonici sve do 16. travnja .

Na štandu Cometa na Proljetnom sajmu izložena je bogata ponuda profesionalne mehanizacije te proizvodi renomiranih brendova poput Hitachia, Husquarne, Boscha, Uniora, Kinga i ostalih.Uz profesionalne alate i strojeve, tamo ćete moći pronaći i kosilice, prskalice, visokotlačne perače i sve što vam je potrebno za uređenje vrta i okućnice. Za voćare, vinogradare i ratare Comet nudi ekološke preparate tvrtke Pro-Eco koja prati trendove organskog uzgoja i garantira kvalitetu i zadovoljstvo svojih kupaca.
Neposredno uz izložbeni prostor Cometa, kod njihova se partnera odvija demonstracija Husquarna poljoprivrednih strojeva uz pomno vođenje i usmjeravanje legendarnog showmana Marija Petrekovića.