Želite li zablistati kao na crvenom tepihu, posjetite butik City Style u Ulici Vladimira Nazora 2 u blizini gradske uprave i pronađite haljine za sve svečane prigode poput vjenčanja, maturalne večeri ili krštenja.

Modni trendovi

S dolaskom proljeća u City Style-u su se opremili klasičnim pamučnim majicama raznih boja i raznovrsnih printeva, a uz takvu kombinaciju najbolje odgovaraju vječne traperice koje su uvijek in. Uz traperice, ovog proljeća u trendu su karirani uzorci, plisirani detalji i pastelne boje, pa ćete u City Style-u moći odabrati idealne karirane hlače, plisirane suknje i majice u bojama poput jarko žute i zelene.

Osim odjeće, u ponudi su i cipele. Uz klasičnu štiklu, tu je i najnoviji modni hit – cipele i sandale s blok petom u raznim bojama. Bez obzira je li riječ o klasičnoj crnoj ili žutoj, crvenoj i zelenoj, jedno je sigurno – svaka će uspješno najaviti dolazak proljetno-ljetne sezone.

Poslovne kombinacije

Ne manjka niti poslovnih kombinacija kao što su kompleti hlače i sako s velikim udjelom elastina i to po izuzetno pristupačnim cijenama. S obzirom na novu kolekciju vjerujemo da ćemo ljeto dočekati u mnoštvu raznobojnih i veselih kombinacija.