Caffe bar Vox na adresi Petra Zrinskog 3 preko puta bjelovarske tržnice ovog vikenda priprema posebno iznenađenje svojim gostima, akcijsku ponudu kave s mlijekom i prirodnog soka za samo 13 kuna. Terasa caffe bara Vox u funkciji je već sada pa iskoristite subotnju šetnju do tržnice i uživajte u svježem zraku.

Prijenos tekmi uz izvrsno pivo

Ljubiteljima sporta u caffe baru Vox, zahvaljujući Max TV-u i A1 usluzi, mogu pratiti sve utakmice lige prvaka uz velik izbor vrhunskog piva, uključujući i bjelovarsko craft pivo Zeppelin, kao i izvrsno Vukovarsko pivo bez aditiva.

U sestrinskom objektu, caffe baru Galerija u Šenoinoj 15 aktualna je akcija za studente iz koje izdvajamo kavu s mlijekom za samo sedam kuna. Medica i pelinkovac također su u ponudi za samo sedam kuna. Bu-bu i gemišt s graševinom bilogorskog vinogorja Šapić stalno su na akcijskoj ponudi za sve posjetitelje oba ugostiteljska objekta i cijena im je samo 6 kuna.

U Galeriji i Voxu uvijek čete se osjećati ugodno jer će vas dočekati iznimno uslužno osoblje, jukebox, pikado i uvijek vedra vlasnica. Ovaj vikend čeka vas posebna akcija Jäger-Cola za samo 10 kuna!