Iako su u oporbi, gradski vijećnici Damir Bajs Nezavisne liste i Hrvatske narodne stranke na vjerojatno posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Bjelovara u ovom sazivu podržat će dio točaka Dnevnog reda kao i na proračunskoj sjednici Grada Bjelovara kada su podržali Proračun za 2021. godinu, a time i kapitalne projekte Grada i to: Terme Bjelovar, izgradnju nogometnog stadiona I. i II. faza, uređenje atletske staze, kupnju zemljišta za izgradnju VI. Osnovne škole te uređenje Poslovne zone Jug i drugo, priopćili su iz tih stranaka u ponedjeljak.

Vijećnici Damir Bajs Nezavisne liste i HNS-a na sutrašnjoj sjednici Gradskog vijeća podržat će i prve izmjene i dopune proračuna Grada Bjelovara za 2021. godinu te odluke za dugoročne financijske kredite i to kredita za izgradnju atletske staze te još jednog kredita za otkup zemljišta za potrebe izgradnje i razvoja osnovnoškolskog obrazovanja, kao što su i zadnji puta podržali i kreditno zaduženje za izgradnju nogometnog stadiona.

„Oporbeni vijećnici time podržavaju gradske projekte i omogućuju da se obistine najave o početku gradnje Termi Bjelovar, izgradnje nogometnog stadiona s atletskom stazom kao i izgradnje VI. Osnovne škole i da se barem dio toga ostvari u ovom mandatu”, stoji u priopćenju Damir Bajs Nezavisne liste i Hrvatske narodne stranke.