Sinoć je velikim finalom u ‘Oka’ pubu završena prva sezona Bjelovarskog pub kviza tijekom koje je u deset mjeseci odigrano 15 kola. Prvo mjesto osvojila je ekipa ‘Diplomski rad Vaso Brkić’ u sastavu Stjepko Gambiroža, Nikola Šoški, Zvonimir Popović, Darko Laklija, Siniša Markovinović.

Ovi kvizaši sinoć su u finalu tijesno pobijedili ekipu ‘Kraljevi lavova’ koju su činili Martina Laklija, Ivor Vidaković, Antonio Šnajder, Ivan Svalina i Goran Bušek. U prvom dijelu velikog finala ekipa ‘Diplomski rad Vase Brkića’ vodila je samo s jednim bodom prednosti da bi na kraju rezultat završio neodlučeno (42 od 50), no odlučilo je to što je ekipa ‘Diplomskog rada’ u regularnom dijelu sezone bila bolje plasirana. Treće mjesto pripalo je ekipi ‘Nixon’s Five’ u sastavu Josipa Klemić, Renata Zemčak, Ivan Nikolić, Armando Tribuson i Dubravko Cajner.

Tijekom sezone u kviz ligi natjecalo se tridesetak ekipa i to ne samo iz Bjelovara, već i iz Ivanić-Grada, Kutine, Volodera i Garešnice. Za najbolje ekipe osigurane su vrijedne nagrade, a već na jesen kreće nova sezona kviz lige tako da će se svi zanteresirani i dalje moći okušati u ovoj igri znanja. (V. Cindrić)