Trgovački centar KTC u Bjelovaru ove godine potkraj travnja proslavit će se svoju 18. obljetnicu. Upravo je Bjelovar jedan od prvih gradova u kojemu je ta križevačka tvrtka započela svoj impresivan rast, te je danas deseti trgovački lanac po visini godišnjih prihoda, a veličina toga uspjeha i veća je s obzirom da je riječ o tvrtci koja je u potpunosti u domaćem vlasništvu.

U bjelovarskom supermarketu KTC-a u Pakračkoj ulici naići ćete na veliki izbor proizvoda široke potrošnje poput prehrambenih artikala, pića, kozmetike, proizvoda za pranje i čišćenje, tehničke robe, tekstila, igračaka i kućanskih potrepština, kao i na dnevno svježu ponudu mesa, mesnih i mliječnih prerađevina, kruha i peciva.

Dnevno svježe voće

U toj tvrci posebno su ponosni na ponudu voćarnica s dnevno svježim voćem i povrćem. – Tijekom sezone uzgoja voća i povrća u našim krajevima nudimo kvalitetno domaće voće i povrće otkupljeno od naših poljoprivrednika-kooperanata, a u ponudi je i povrće uzgojeno u našim plastenicima koje unutar 24 sata od berbe stiže na police – pojašnjavaju iz te tvrtke.

U KTC-u su svjesni značaja poljoprivrede za naš kraj, stoga se u sastavu bjelovarskog robnog centra nalazi i poljoljekarna. Tu je i restoran „Snježana” čije su vrhunske gablece po vrlo povoljnim cijenama Bjelovarčani odavno prepoznali.