Naš vjerni čitatelj (podaci poznati redakciji) poslao nam je fotografiju nepropisno, ali i bahato parkiranog dostavnog kamiona karlovačkih registracija kojeg je u prekršaju zatekao čak dvaput – prvi puta 14., a sljedeći put 21. rujna oko sedam sati ujutro. Bez imalo suosjećanja prema mnogobrojnim Bjelovarčanima koji žure na posao, vozač kamiona parkirao je tik uz mesnicu Pivac koja se nalazi na Šetalištu dr. Ivše Lebovića kako bi istovario robu.

– Svaki ponedjeljak ujutro, za vrijeme najvećeg prometa kamion dostave na voznom traku istovaruje robu i ometa svojim parkiranjem i zaustavljanjem normalno odvijanje prometa. I to samo nekoliko metara od semafora, što je jako bezobrazno – komentira naš čitatelj pitajući se gdje je bjelovarska policija. Ivica Markovinović, pročelnik za komunalne djelatnosti također je zgrožen ponašanjem vozača.

– Svatko sa položenim vozačkim ispitom zna da se ne smije parkirati 15 metara od raskrižja, a pogotovo ne ispod semafora, gotovo na samom raskrižju. Takve prekršaje policija bi morala sankcionirati – govori pročelnik.