Jučer (nedjelja) oko 11.30 sati u Bereku policija je zaustavila nesavjesnog vozača i zasigurno ostala neugodno iznenađena. Naime, u kontroli prometa zatečen je 46-godišnjak kako upravlja neregistriranim traktorom, prije stjecanja prava na upravljanje odnosno nema položen vozački ispit, te pod utjecajem alkohola od čak 3,22 g/kg.

To je najveća izmjerena količina alkohola kod vozača ove godine i kada se uzme u obzira da vozač nema vozačku dozvolu i da je vozio neregistrirano vozilo, očekuje ga drakonska kazna.

No, to nije sve. Naime, istog dana, u 14 sati, u Garešnici, u Moslavačkoj ulici, također u kontroli prometa zatečen je 24-godišnjak kako upravlja osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno nema položen vozački ispit i pod utjecajem alkohola od 2,57 g/kg.

Obojica su zbog počinjenih prekršaja i opasnosti od daljnjeg činjenja prekršaja uhićeni, te privedeni u službene prostorije policije do otrežnjenja i dovođenja na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru. (vec)

Foto – ilustracija