Nakon Bundovića i Mrzlečkog, Lidijinu štiklu zaradio je i Holiček zajedno s pomoćnikom Blaževićem

– Preuzimanje momčadi u jeku natjecanja uvijek je bilo vrlo nezahvalno. No, u nogometu, ali i u privatnom životu, veliki sam fajter i borac, tako da ću znati prebroditi i taj segment – kazao je Petar Bošnjak

Lidija Britvić Vojnić, predsjednica NK Bjelovara, za samo 16 mjeseci koliko je na čelu gradskog kluba, sakupila je zavidnu kolekciju slika s trenerima koji nisu zadovoljili njen istančani nogometni ukus. Naime, njen trofejni zid krasi glava Jadranka Bundovića kojeg se Lidija riješila odmah nakon prvog proljetnog poraza. Odmah pored njega nalazi se i glava Alena Mrzlečkog kojem nije dozvolila ni da starta s prvenstvom, a Lidijinu štiklu i mjesto na trofejnom zidu zaradio je sad i trener Holiček zajedno sa svojim pomoćnikom Blaževićem, iako u prva četiri proljetna kola nije poražen. Kao razlog deložacije Holičeka navodi se loša i neuvjerljiva igra, ali i narušeni međuljudski odnosi u svlačionici. Sve to trebao bi popraviti novi trener Petar Bošnjak, a pored toga trebao bi osvojiti i naslov prvaka koji predsjednica Lidija želi svim srcem.

Pri odabiru novog za slikanje s predsjednicom razmišljalo se čak i o nezaboravnom Anti Rajkoviću, o Marku Ćuriću bivšem treneru Omladinca iz Ćurlovca, o Željku Rebroviću iz Garešnice i još nekim ne previše dokazanim trenerskim imenima. Izbor je pao na Petra Bošnjaka koji je svojevremeno bio miljenik Gradskog stadiona.

...

Želite članak pročitati do kraja?
Cijeli članak možete pronaći u tiskanom izdanju broj 12 ili pretplatom na naše online izdanje.