PETAR BOŠNJAK: „Mi nemamo plan B. Jednostavno, u zadnje četiri utakmice moramo pružiti svoje najbolje igre i ni jednu od tih utakmicu ne smijemo izgubiti ukoliko želimo prvenstvo završiti kao šampioni“

NK Bjelovar nema više pravo na kiks. Nema više pravo na Slatinu, na Prelog, na prosipanje bodova. Od subote bitan je svaki potez, svaki gol, a svaki izgubljeni bod ravan je katastrofi. Prošlo je vrijeme dokazivanja, uigravanja na objektivno slabijim protivnicima, točnije, došlo je vrijeme za velike dečke. Pred momčadi Petra Bošnjaka nalazi se maturalno putovanje na kojem njegovi veliki dečki moraju odigrati četiri utakmice koje su čekali cijelu sezonu. Predstoji obračun s Međimurjem, Croatijom, Koprivnicom i Poletom.
Petar Bošnjak preuzeo je momčad koncem ožujka i imao je sasvim dovoljno vremena kako bi saznao što može očekivati od svakog igrača. Nije sudjelovao u ekipiranju prije prvenstva, u selektiranju igrača, a nije ni mogao utjecati na fizičku pripremu igrača. Međutim, imao je dosta vremena za korekcije u momčadi, za taktičke promjene i da momčad pripremi upravo za utakmice koje ih čekaju u zadnjih mjesec dana prvenstva.

...

Želite članak pročitati do kraja?
Cijeli članak možete pronaći u tiskanom izdanju broj 18 ili pretplatom na naše online izdanje.