Pobjednik je odlučen u završnici utakmice kad je Mladost izmijenila gotovo kompletnu startnu momčad što je iskusna Croatija znala iskoristiti.

Mladost1
Croatija2

MLADOST: Gavranović, I. Starčević, Kukec, Mlinarić, Vrbanić, Pleić, Sučić, Kozić, Golubić, Trupac, A. Starčević – Ptičar, Marinković, Renić, Šiprak, Vlahović, Kunić, T. Ivanda, Cjetojević, Kosanović, TRENER: Nikola Papac
CROATIA: Zdelar, Prlić, Mrzlečki, Jularić, Bosilkovski, Miloš, Suvajac, Begović, Pavlović, Škrinjar, Veličan – Sabađija, Paradinović, Milaković, TRENER: Željko Ostrman
ŽDRALOVI – Pomoćno igralište na Brdu, SUDAC: Dino Sabljić, STRIJELCI: 0:1 Pavlović (70), 1:1 A. Starčević (73), 1:2 Pavlović (85)

Nakon što su prošlu srijedu razbili Koprivnicu na njihovoj umjetnoj travi, nogometaši Mladosti su u subotu na svojoj prirodnoj travi, prekrivenoj blatom i vodom, izgubili s 2:1 od Croatije iz Grabovnice. No, taj rezultat nije mjerilo odnosa snaga na terenu i ne govori o nadmoći jedne od momčadi.

Naime, u prvom poluvremenu, kad su Mladost i Croatia igrali u svojim papirnato najjačim sastavima, rezultat je bio neriješen 0:0 s tim što je Mladost imala blagu domaćinsku prednost, a Croatija s dobrom organiziranom igrom opasno prijetila. Pored toga, obje su momčadi uložile puno trke i puno truda kako bi kapitalizirale koju od svojih prigoda, ali izuzetno težak teren bio je prevelika prepreka kako bi malobrojno gledalište moglo uživati u pravom nogometu. Pobjednik ove prave pripremne utakmice odlučen je u zadnjih 20-ak minuta kad je Papac zamijenio gotovo kompletnu startnu momčad što je iskusna Croatija znala iskoristiti.

Croatija je povela pogotkom Pavlovića u 70. minuti, a za 1:1 pobrinuo se mladi Renić koji je preciznim pasom u gol priliku uposlio Antu Starčevića. Odmah nakon toga Mladost je preko Ivana Ivande mogla doći u vodstvo, ali akcija je prekinuta zbog navodnog zaleđa. Konačnih 1:2 djelo je Pavlovića u 85. minuti koji će treneru Ostrmanu biti glavna uzdanica ovog proljeća.