Dovoljno je podsjetiti da ova vlada u četiri godine na području BBŽ-a nije osmislila, ni kreirala a kamoli ostvarila niti jedan veliki i za razvoj županije važan projekt – ističe M. Totgergeli

Do pobjede! Sigurna pobjeda, idemo po pobjedu, zajedno do pobjede! Pobjeda … pobjeda … pobjeda! Poput mantre ponavlja se posljednjih dana i na brojnim predizbornim skupovima i okupljanjima članova i simpatizera Hrvatske demokratske zajednice i oko nje okupljene Domoljubne koalicije diljem Bjelovarsko-bilogorske županije i cijele II. Izborne jedinice. Ima li taj veliki optimizam uistinu pokriće i je li on realna kategorije pokazat će naravno izbori u nedjelju, no iz čega HDZ-ovci i njihovi partneri crpe tu uvjerenost u pobjedu i na čemu grade toliki optimizam otkriva nam Miro Totgergeli, predsjednik ŽO HDZ BBŽ, osmi na listi Domoljubne koalicije za II. Izbornu jedinicu.

Biračko tijelo – istinska snaga

-Imamo puno razloga za uvjerenost u sigurnu pobjedu ali za ovu priliku izdvojio bih barem četiri. Prvi je svakako snaga i stabilnosti našeg biračkog tijela koje prepoznaje svu ozbiljnost današnjeg trenutka i svu važnost ovih izbora. Naši vjerni birači itekako su svjesni da se u nedjelju odlučuje o budućnosti ove zemlje koja je u prethodne četiri godine vođena u potpuno krivom smjeru i gurana u propast. I stoga će do posljednjega izaći na birališta i dati svoj glas Domoljubnoj koaliciji znajući da time daju glas za spas i oporavak jedine nam Hrvatske – samouvjereno ističe Totgergeli. Drugi razlog za samouvjerenost i naglašeni optimizam, kaže, daje im i kvaliteta izbornog programa kojeg su osmislili, kreirali i na njemu predano radili brojni stručnjaci raznih profila i različitih područja. -Glavne odrednice našeg programa javnosti su već dobro poznate, a njegove pozitivne ocjene i podrška koju je dobio daju nam pravo na uvjerenost u sigurnu pobjedu – ističe zadovoljno. Razlog za optimizam, kaže, nudi im i sinergija koja se unutar Domoljubne koalicije iz dana u dan sve više prepoznaje i sve snažnije osjeća.

Ovu se vlast MORA mijenjati

-Svi naši partneri u koaliciju su ušli jer žele bolju i snažniju Hrvatsku i jer su duboko svjesni gdje nas je dovela ova nenarodna i nesposobna vlast koju svi zajedno sada jednostavno moramo, naglašavam MORAMO, promijeniti i tu nema nikakve dileme – ističe odlučno prvi čovjek HDZ-a BBŽ-a. Članovi Domoljubne koalicije, kaže, mogu, znaju i hoće učiniti ovu zemlju puno boljom i prosperitetnijom, a njene građane sretnijim i zadovoljnijim. -To ćemo i učiniti nakon što se u nedjelju konačno riješimo ove vlasti koja nas je u četiri godine mandata prije svega osiromašila i to u ekonomskom, demografskom, moralnom i svakom drugom smislu. Dodatno su nas zadužili, unazadili, ponizili i pred svijetom osramotili i zato je došlo vrijeme da im se jasno i odlučno kaže NE. Ne možete dalje, ovoj zemlji i ovom narodu napravili ste i previše štete i zato morate odstupiti – ističe Totgergeli. Kao četvrti važan razlog za uvjerenost u pobjedu Totgergeli ističe rezultate koje je Milanovićeva vlada ostvarila, a koji su posebno loši na prostoru BBŽ-a. -Dovoljno je podsjetiti da ova vlada u četiri godine u ovoj županiji, osim bjelovarskog učeničkog doma koji je osmišljen i pokrenut još za prethodne HDZ-ove vlade, nije osmislila, ni kreirala, a kamoli ostvarila niti jedan veliki i za razvoj županije važan projekt. Još ranije pokrenuti projekti poput brze ceste, pruge ili bolnice bili su potpuno zanemareni. Uvjereni smo da velika većina građana svojim glasovima neće i ne može honorirati takvo ignoriranje i zanemarivanje interesa ove županije – zaključuje samouvjereno M. Totgergeli.

Naši vjerni birači su itekako svjesni da se u nedjelju odlučuje o budućnosti ove zemlje i stoga će do posljednjega izaći na birališta i dati svoj glas Domoljubnoj koaliciji znajući da time daju glas za spas i oporavak jedine
nam Hrvatske

Milanovićeva vlada nas je u četiri godine prije svega osiromašila i to u ekonomskom, demografskom, moralnom i svakom drugom smislu i zato je došlo vrijeme da im se jasno i odlučno kaže NE, odstupite napravili ste i previše štete.