Imenovani ste povjerenikom Županijske organizacije HDZ-a BBŽ,  želite li preuzeti odgovornost za vođenje stranke u idućem četverogodišnjem mandatu?

– Imenovanje  povjerenikom  ukazano mi je veliko  povjerenje od  središnjice stranke. Posebno sam sretan što sam od početka rada dobio podršku dugogodišnjih uspješnih stranačkih  kolega i velikog broja samozatajnih vrijednih ljudi sa terena koji godinama ostvaruju odlične rezultate i koje bi,  zbog odličnog rada i uspješnih rezultata, središnjica češće trebala konzultirati. S tim marljivim, upornim i nesebičnim ljudima, od kojih je većina u stranci od samog osnutka i koji puno rade za opće dobro svih, spreman sam voditi stranku u narednom mandatu i  biti prvi odgovoran   za odluke i rezultate koje zajedno donesemo. Naglašavam,  zajedno stvarno, a ne deklarativno !

Dugogodišnji ste uspješni načelnik Općine Rovišće, čemu zahvaljujete tako veliko povjerenje koje Vam građani u velikom postotku daju na svakim izborima?

-Moram naglasiti da svakodnevno stojim na raspolaganju svojim građanima i oni su to znali prepoznati i honorirati ukazanim povjerenjem na svim izborima sve boljim rezultatom. Smatram da je iskazano povjerenje rezultat rada na projektima za razvoj komunalne infrastrukture u Općini, zatim i na rad na svim malim projektima s našim udrugama. Naime, naše udruge su samo krajem prošle i početkom ove godine povukle oko 300.000 kuna za poboljšanje uvjeta rada i kvalitete života našeg stanovništva. Bez izravnog kontakta s mještanima i bez zajedničkog, timskog rada ne mogu se nigdje ostvariti rezultati.

...

Želite članak pročitati do kraja?
Cijeli članak možete pronaći u tiskanom izdanju broj 12 ili pretplatom na naše online izdanje.