Prošle godine u ribolovnim društvima Bjelovar, Garešnica, Čazma, Grubišno Polje i „Toplica“ Daruvar, koje objedinjuje županijski Športsko ribolovni savez BBŽ bilo je učlanjeno 1174 odraslih ribolovca i 160 kadeta. Godinu dana ranije na području županijskog ribolovnog saveza bilo je učlanjenih 1130 odraslih ribolovaca, a s tim porastom broja ribolovaca itekako su zadovoljni u županijskom savezu, moglo se je čuti na redovnoj godišnjoj skupštini županijskog ribolovnog saveza koju je vodio predsjednik Vladimir Sever.

Skupština je bila odlična prigoda da se uruče priznanja pobjednicima Županijskih liga. Pobjednici Županijske lige u lovu ribe udicom na plovak bili su ribolovci “Toplice” Daruvar. Drugo mjesto osvojila je ekipa „Ilove“ iz Garešnice, a treće „Ribiča“ iz Rovišća. Pojedinačno, pobjednik Županijske lige je Davorin Šourek, član „Toplice“ Daruvar. Drugi je Darko Sedlar, član „Štuke“ iz Čazme, a treći Mario Pavić, član „Ribiča“ iz Rovišća. Kod šaranaša pobjednici Županijske lige bili su šaranaši „Udice“ iz Grubišnog Polja ispred ekipa “Ilove” iz Garešnice i „Toplice Carp 1“ iz Daruvara. U lovu ribe Županijska liga je organizirana kroz pet, a u šaranaškom ribolovu kroz četiri kola. Nagrađeni su i najbolji kadeti, koji su lovili pojedinačnu Županijsku ligu u lovu ribe. U kadetskoj ligi najbolja je bila Helena Žugović, članica “Česme” iz Bjelovara, ispred klupske kolegice Erne Čizmazija i trećeplasiranog Gabrijela Matešina, člana „Štuke“ iz Čazme.

Prošle godine jedini županijski predstavnik u Prvoj ligi, ekipa “Ilove” iz Garešnice ispala je u Drugu ligu. Poslije desetak godina po prvi put je s područja ŠRS BBŽ na završnici Kupa Hrvatske za kadete nastupila jedna ekipa i to kadetkinje “Česme” iz Bjelovara, osvojivši na državnom prvenstvu deseto mjesto.