Bjelovarčani i Bjelovarčanke među najlascivnijima na internetu

Golotinja, erotika, seks–oduvijek je bila tražena roba koja puni novine, razne magazine i časopise. Golotinja, barem u malim dozama, sveprisutna je na malim ekranima, a internet doslovce vrvi golim slikama i raznim seksi uradcima preko kojih porno industrija doživljava procvat. No, tu su i nezaobilazni seksi oglasi, a pretražujući po internetu našli smo i podosta takvih iz Bjelovara i Bjelovarsko–bilogorske županije.
Zasigurno jedan od najbizarnijih, i to iz Bjelovara, pronašli smo na jednoj internet stranici na kojoj su izloženi samo profili ženskih osoba, a radi se o dotičnoj Lari koja tvrdi da je napaljena bjelovarska tajnica kojoj nedostaje malo muške ljubavi.
-Imam 31 godinu i napaljena sam tajnica koja traži vrtlara za svoj mali vrt. Imaš li poseban alat da mi središ dvorište–pozvala je Lara putem svojeg oglasa sve zainteresirane muškarce koji, nada se ova 31–godišnjakinja iz Bjelovara, mogu ostvariti njezina očekivanja i divlje maštarije. Dotična se, stoji u objašnjenju oglasa, prvo može kontaktirati samo putem internetske pošte, a zatim putem mobitela.

...

Želite članak pročitati do kraja?
Cijeli članak možete pronaći u tiskanom izdanju bjelovarac 24 ili pretplatom na naše online izdanje.