Danas ne morate nužno biti vezani za ured da biste mogli obavljati svoj posao jer uz Cloud uslugu, ured je tamo gdje ste vi. Sve prednosti Cloud usluga saznajte na besplatnim edukacijama Poslovnog uzleta Grubišnog Polja 21. studenog 2015.

Krešimir Jusup, savjetnik za prodaju poslovnim korisnicima u Hrvatskom Telekomu, jedan od stručnih predavača projekta pojasnit će vam i upoznati vas s cloud tehnologijom. Jusup je kvalificirani trener i specijalist za prodaju i efikasnost koji tijekom svog dugogodišnjeg rada u Hrvatskom Telekomu stekao veliko iskustvo rada upravo sa poslovnim korisnicima i konstantno pomaže njihovoj edukaciji kako bi unaprijedili posao.

Iako su sve edukacije besplatne, mogu ih pohađati samo oni koji se pravovremeno registriraju jer je broj mjesta u dvoranama ograničen.

Krešimir Jusup ukratko je rekao što mogu saznati i koje koristi mogu imati sudionici besplatnog predavanja.

Što je Cloud?
Cloud computing revolucionarni je koncept koji nudi novi način pristupa osobnim podacima i aplikacijama, koji više nisu smješteni na računalu već u “oblaku” – što znači da programu, evidencijama i dokumentaciji možete pristupiti s većeg broja uređaja, u bilo koje vrijeme i s različitih lokacija. Sve što vam je potrebno je internet veza. Kao rezultat toga korisnici usluga u “oblaku” mogu bolje, brže i jednostavnije koristiti i mijenjati podatke.

Zašto je Cloud važan i koje su prednosti korištenja Cloud usluga?
Cloud je pojam koji mnogi ne razumiju u potpunosti i nisu svjesni koliko im može pomoći i pojednostaviti poslovanje jer stvari koje inače na dnevnoj bazi koristite u poslu, poput Gmaila i internet bankarstva u Cloudu, lakše je koristiti u svojim poslovnim izazovima.
Prednosti Clouda su mnogostruke, a to su centralizacija, stalna dostupnost, model najma usluge, kontroliran korisnički pristup i sigurnost vaših podataka.

Što će konkretno poduzetnici i obrtnici dobiti dolaskom na vašu edukaciju? Koja konkretna znanja i informacije ćete im ponuditi?

Naučit ćete kako povezati stvari koje inače na dnevnoj bazi koristite u poslu, poput Gmaila i internet bankarstva i koristite ih u svojim poslovnim izazovima. Pojasniti ću poduzetnicima kako ne moraju nužno biti vezani za ured da bi mogli obavljati svoj posao. Polaznici će postati svjesni kako je uz cloud sve lakše. Uz korištenje cloud usluge na jeftiniji, dostupniji i sigurniji način ˝ured˝ je tamo gdje ste vi.

Progam ostalih edukacija pregledajte ovdje.
Više o projektu Poslovni uzlet Grubišnog Polja možete pročitati ovdje.

Prijavite se na edukacije i poslušajte uspješne priče hrvatskih poduzetnika, osvježite svoje znanje i ostvarite nove kontakte!