Zasigurno jedna od najljepših bjelovarskih priča iz novogodišnje noći dogodila se samo nekoliko minuta iza ponoći. Tada se, naime, u dvorištu Gradske uprave, pred brojnim okupljenim građanima koji su slavili ulazak u 2016. godinu, dogodila romantična prosidba. Krivac za to je Tomislav Vrabac, pjevač koji je te večeri zajedno sa popularnim bendom ‘Petica’ odličnom svirkom Bjelovarčanima priredio fantastičan štimung. Nakon šampanjca i novogodišnje čestitke, Vrabac se na pozornici u jednom trenutku spustio na koljena i iznenada zaprosio svoju djevojku Nikolinu Fletko.
-Nikolina uopće nije znala što joj se sprema. Tremu nisam imao sve do toga dana. Već negdje navečer me ‘prpa’. No, sva sam to podnio muški i drago mi je što je tako završilo. Nikolina je pristala na moju prosidbu. U trenutku kada je rekla ‘da’ učinila me najsretnijom osobom na svijetu – kazao nam je Tomislav. Romantična prosidba razgalila je i okupljene Bjelovarčane koji su velikim aplauzom nagradili buduće mladence. Nakon sudbonosnog ‘da’ okupljeni su simpatični par obasuli brojnim i iskrenim čestitkama. Tomislav kaže kako je s Nikolinom u vezi tri i pol godine, a osvojila ga je na prvu čim ju je ugledao.
Svatove rezervirali daleko unaprijed
– Nikolina je iz Križevaca, no to nas neće spriječiti da već ove godine krenemo u zajednički život. Već smo isplanirali i svatove. Rezervirali smo 12. kolovoza 2017. godine. Možda se čini daleko, no jedan od razloga je taj što imam mnogo kolega glazbenika koji su stalno negdje po gažama. Ovako će imati vremena otg dana uzeti slobodno i doći na svatove – kazao je Tomislav. Inače, bend u kojem pjeva osnovan je prije 18 godina, a unazad osam godina njihova je karijera krenula uzlaznom putanjom. Bend je zbog svog glazbenog izričaja poprilično tražen na gotovo svim događanjima, a koliko su dečki profesionalni, dokazali su ponovnim nastupom na ovogodišnjoj proslavi Nove godine.