Šaht bez poklopca na velikom parkiralištu pored IV Osnovne škole i dalje vreba žrtve, iako smo na ovaj problem zahvaljujući čitatelju Bjelovarca, upozorili još prije oko dva mjeseca. Otvor je taman dovoljne veličine da si neoprezan vozač uništi, ne samo gumu, već i čitavo podvozje, a da mogućnost ozljeđivanja djece ili odraslih osoba uopće ne prizivamo. Usto, šaht bez poklopca nije smješten negdje u daljini, tamo gdje vozači inače ne parkiraju, već upravo suprotno – od prolaza s parkirališta u dvoranu dijeli ga 20-tak metara.
Posljednje upozorenje na postojanje ove opasnosti zaprimili smo od djelatnika osječke Gradnje, koja u blizini parkirališta gradi novi bjelovarski učeničko-studentski dom, a sadržaj upozorenja gotovo da se ne razlikuje od prethodnih.
– Uočio sam da na parkingu za automobile uz dvoranu, a prema vašem stadionu da na jednoj šahti nedostaje rešetka pa bi moglo doći do oštećenja vozila ili do ozljeda pješaka – stoji u poruci koju ovim putem ponovno prosljeđujemo mjerodavnima.   (ik)